Aanbidding

Groeien in je muzikale skills en het leiden van aanbidding

Je hebt een hart voor aanbidding! Tegelijkertijd voel je ook dat er nu nog dingen missen in je muzikale vaardigheden en je verlangt ernaar om hierin te groeien en je potentieel te ontdekken. Je bent van harte welkom bij GRIT Music!

Bij GRIT Music begrijpen we jouw verlangen en willen we je daar van harte bij helpen. Wij kunnen jou de coaching bieden die jij nodig hebt.

Herken je dit?

 • Je verlangt naar kwalitatieve aanbidding in je huidige gemeente en je wilt daar graag een bijdrage aan leveren
 • Je beseft je dat spelen in een aanbiddingsband om meer skills draait dan alleen het kunnen bespelen van je muziekinstrument
 • Je verlangt naar pure aanbidding, waarbij je de luisteraar op God kan laten richten
 • Je verlangt ernaar om je muzikale skills naar een hoger niveau te brengen
 • In je eigen gemeente kun je niet het onderwijs hierover ontvangen waar je naar zoekt
 • Je wilt jezelf graag blijven ontwikkelen

You’re in the right place!

Individuele studenten

De start van GRIT Music

Hi! Ik ben Sami, de eigenaar van GRIT Music en 15 jaar geleden zat ik teleurgesteld achter mijn piano en dacht ik: ‘ooit start ik mijn eigen muziekschool’. Mijn passie voor muziek is er altijd al geweest, maar door onze thuissituatie was het als jongen helaas niet mogelijk om muziekles te volgen. En dus kroop ik achter elke piano die ik kon vinden en oefende ik tot het ergens op leek. Op mijn 15e vroeg onze voorganger of ik – bij gebrek aan een andere pianist – de worship wilde leiden en daar zij ik als stoere tiener natuurlijk gelijk ja op! Mijn droom om te spelen kwam uit, maar het was werkelijk waar een verschrikking. 😉 Ik kon wel door de grond zakken. Maar mijn passie voor muziek bleek groter dan de angst om te falen en dus zette ik door.

Inmiddels zijn we jaren verder en is mijn passie voor muziek alleen maar groter geworden. Ik bespeel niet langer alleen nog piano, maar ook de bas en drum. In mijn huidige kerk dien ik al jarenlang in de worshipband en heb ik meerdere jaren het productie- en worshipteam geleid. In deze tijd heb ik een groot hart voor de lokale kerk ontwikkelt en daar is mijn passie voor een muziekschool met focus op aanbidding ontstaan.

Ik geloof niet dat ik ooit een grotere glimlach op mijn gezicht heb gehad, dan toen een van mijn eerste studenten na een jaar les, voor de eerste keer in zijn lokale gemeente voorging in aanbidding. De reacties waren enorm positief. Voor hem is het het begin van zijn avontuur in aanbidding. 

We can’t wait to meet you too!

Sami Gebrehiowet

Hoe werkt het?

 1. Beslis of je proefles wilt volgen bij GRIT Music. Waarom ook niet!
 2. Vul het aanmeldformulier in
 3. Maak tijdens de proefles kennis met Sami of Jimmy en ontdek tijdens de les welke track het beste bij je ervaring en doelen past
 4. Bevalt de proefles? Meld je dan definitief aan en plan je eerste lesdatum in
 5. Start je muzikale groei
Aanbidding in de kerk
“Wij dromen van kerken waarbij de aanbidding weer in vuur en vlam staat”

Onze droom

Wij geloven dat de lokale kerk het hart is van de samenleving. En dat aanbidding een enorme rol speelt in het helpen van mensen om hun hart aan God over te geven. En daarom helpen wij als GRIT Music kerken en individuele studenten. We zien ze graag groeien en dragen graag bij aan een stuk onderwijs over het leiden van aanbidding.

Wij dromen van kerken waarbij de aanbidding weer in vuur en vlam staat, waardoor de gemeente in volle overgave naar God kan komen. Omdat daar, bij Gods hart, transformatie start. Transformatie die doorstroomt naar buiten.

 En wij willen jou helpen om daarin te groeien.

This is how we roll

Of je nou in pak of joggingbroek komt – we don’t care. Waar we wel om geven is de kwaliteit van onze les. Daarom hebben we verschillende tracks die jij als student kunt volgen. Van het leren bespelen van een muziekinstrument tot het op hoog niveau spelen in aanbidding. The sky is the limit!

Tijdens ons kennismakingsgesprek kijken we samen welke doelen je hebt en welke track het beste bij je huidige ervaring past. Het toffe van het volgen van een track bij ons is dat we je groei kunnen meten! En zo het tempo en de volgende stappen op maat kunnen bepalen.  Mocht je klaar zijn met je huidige track, dan ben je altijd vrij om in een nieuw track te stappen. Zo kun je jezelf continu blijven uitdagen en groeien als muzikant!

Aanbidding in de kerk

Onze trots

Sinds april 2023 zijn we naar een nieuw pand verhuisd waar we maar liefst 3 volledig ingerichte leslokalen hebben om je hoogwaardige kwaliteit les te kunnen geven. Onze locatie ligt net buiten Utrecht en is bereikbaar met het OV, de fiets of met de auto (gratis parkeren).

7
Sharsy Testimonial

Ik heb een tijd onder leiding van Sami in onze jeugdband gespeeld. Sami is een hele persoonlijke leider. Hij kijkt naar ieder persoonlijk wat zijn of haar kwaliteiten zijn en geeft ook heel persoonlijk feedback en uitdagingen. We hadden regelmatig gesprekjes waarin Sami vroeg hoe het met mij persoonlijk ging en waarin hij mij uitdaagde om nieuwe dingen te leren. Samen keken we naar wat ik nog wilde leren en hoe ik daar kon komen. Ook ging hij op zoek naar tutorials en docenten om mij verder te laten groeien. Zo heeft hij een keer geregeld dat ik met een producer mee kon kijken om meer te leren over MainStage.

Marle Smit

Leider zondagdiensten, Best Life Church

Wat voor tracks zijn er?

Op dit moment zijn er verschillende tracks beschikbaar voor piano, drum en bas. We hebben zowel tracks die je leren over de basics, als tracks die de diepte ingaan op specifieke onderdelen zoals improvisatie, akkoordenprogressies en toonladders. Tijdens de kennismakingscall die volgt op je aanmelding gaan we samen in gesprek om te kijken welke track een mooi startpunt is dat past bij je ervaring en verlangens. Onze begeleiders hebben jarenlange ervaring in het begeleiden van kerk bands en staan klaar om je te helpen groeien in je muzikale vaardigheden en je geloofservaring. Schrijf je vandaag nog in en ontdek hoe je meer uit je muzikale talenten kunt halen!

Aanbidding in de kerk
Aanbidding in de kerk

Wat maakt ons anders dan andere muziek scholen?

Kijk, dat is een vraag die we leuk vinden! Wat wij hetzelfde doen als andere muziekscholen is dit: wij helpen je om je skills te ontwikkelen en je kwaliteit te verhogen. Maar waar wij fundamenteel anders in zijn is dat we dit doen vanuit onze passie voor aanbidding. God is ons fundament en wij willen jou niet alleen helpen om je skills verder te ontwikkelen, maar ook om je op geestelijk vlak te onderwijzen en handvatten te geven om de aanbidding in jouw gemeente voor te kunnen gaan.

Extra’s

Jam nights

Naast je individuele les, is er elke twee maanden voor alle studenten* een gezamenlijke jamsessie in de hoofdzaal van GRIT Music, gevolgd door een lesavond over een van de vele aspecten van aanbidding. 

* Nice one: Ken je iemand die ook overweegt om les te volgen bij GRIT? Tof! Deze JAM&WORSHIP Night’s zijn een perfecte manier om ze kennis te laten maken met GRIT. Iedereen is van harte welkom om een keer gratis mee te komen naar de JAM&WORSHIP Nights.

Welke dagen les voor welke docenten / instrumenten

Belangrijk: In het weekend is er geen les mogelijkheid

Erwin

 • $Bas (Advanced)

  Basic en Advance

 • NDinsdag

  Zowel overdag als ’s avonds

 • NDonderdag ('s avonds)

Sami

 • $Piano, drum en bas (Basic + Advanced)

  Basic en Advance

 • NMaandag
 • NVrijdag
 • NAlle avonden

  Behalve in het weekend

James

 • $Piano, drum en bas (Basic + Advanced)

  Basic en Advance

 • NWoensdag

  Zowel overdag als ’s avonds

 • NVrijdag

  Zowel overdag als ’s avonds

Meld je aan voor een proefles

Wil je een keer een les ervaren voordat je definitief ja zegt? We get it! Het is fijn als je weet of je ook echt die klik voelt en het idee hebt dat je wat kunt leren, voordat je je definitief aanmeldt. Daarom werken we standaard met een proefles. Meld je hieronder aan en let’s meet!

Muziekles in Utrecht

Aanmelden

Whooop! You’re gonna do this.

We moedigen je aan vanaf de andere kant van het scherm. Wij geloven dat jouw hart voor aanbidding een prachtig cadeau van God is, dat je mag inzetten om te gebruiken! En groeien, dat doe je samen. We kunnen niet wachten om kennis te maken bij de proefles.

Stap 1
Vul dit formulier in

Stap 2
Ontvang van ons binnen 24 uur een mail met de bevestiging en een uitnodiging om je proefles direct in te plannen

Stap 3
Je komt langs bij GRIT Music en tijdens de proefles ontdekken we welke doelen we kunnen stellen op basis van je ervaring en verlangens. Als de proefles goed bevalt kun je je definitief aanmelden en plannen we je eerste officiële les in. 

Stap 4
Je ontvangt van ons een mail met toegang tot de app, en alle overige good-to-knows.

Aanmeldformulier

In welk(e) instrument(en) wil je je verder ontwikkelen?

Let’s talk money

Zijn wij precies de muziekschool waar jij naar zoekt? We like! Je bent van harte welkom om aan te sluiten. Wanneer je instapt, ontvang je:

 • Wekelijks individuele les
 • Eens per twee maanden de GRIT Jams
 • Toegang tot de GRIT app met o.a.:
  • Je persoonlijke lesdata
  • Agenda met activiteiten van GRIT
  • De mogelijkheid om je groei te volgen

De kosten voor het maandabonnement worden bepaald door de hoeveelheid lessen die je volgt.

Wat betaal je per maand? (alle instrumenten)

Tweewekelijks: 99,- incl. BTW

Wekelijks: 159,- incl. BTW

Wat betaal je per maand voor zanglessen?

Tweewekelijks: 109,- incl. BTW

Wekelijks: 199,- incl. BTW